Programmering

Inden vi går igang med en programmeringsopgave, laver vi altid en kravspecifikation.

Det vigtigste for os er, at vi kan skabe værdi for dig og din forretning. Derfor analyserer vi først din udfordring fra et helikopterperspektiv, afsøger de forskellige løsninger og vurderer, hvilken vej vi vil anbefale dig at gå.

Endelig udarbejder vi en konkret opgavebeskrivelse med specifikationer, krav og nødvendige ressourcer, så vi sikre og vi er afstemte omkring opgavens indhold. 

Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen, og uanset opgavens kompleksitet arbejder vi altid ud fra designfilosofien keep it simple med fokus på værdiskabende processer.

Lad os være en stærk og kompetent sparringspartner, så vi sammen kan finder løsninger på dine udfordringer.

Vi skaber værdi
for din forretning

Det vigtigste for os er, at vi kan skabe værdi for dig og din virksomhed. Derfor tager vi kun en opgave ind, hvis vi er sikre på, at vi er de rette til at løse opgaven. Vi har vores egen produktion i Østjylland og arbejder desuden tæt sammen med vores partner i Polen, så vi kan designe, udvikle og producere komplette maskiner og procesanlæg. Skal vi også skabe værdi for dig og din virksomhed?

Kontakt os for en uforpligtende snak i dag.

Afspil video

Om TECH-AUTOMATION

Sammen ønsker vi
at gøre en forskel

For os er gode relationer kodeordet til succes, og vi har stor fokus på den personlige kontakt, så vi sammen kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi stræber efter at være en åben og effektiv partner, som er klar til at hjælpe med at løse enhver udfordring.