Ingen opgave er for lille eller stor for os

Uanset hvilken udfordring du kommer med, står vi klar med kompetent rådgivning. For hos os starter en opgave altid med en dialog. Når opgaven er specificeret – af os eller andre – er vi klar til at designe og udvikle den mest effektive løsning.

Undervejs i produktionen kan vi hjælpe med projektstyring, og efter endt aflevering har vi din ryg med service og support i hele maskinens levetid.

Rådgivning

Hver opgave er unik, og med os som rådgiver får du værdifulde input til netop din udfordring. Vi kan hjælpe i alle faser, uanset om det gælder ideudvikling eller sparring på færdige maskiner. Vi kan også fungere som eksterne konsulenter på projekter, der leveres af andre end os.

Design

Design og udvikling er en afgørende fase, som vi gør os umage med. Ofte kan du spare både tid og penge, hvis en opgave er veldokumenteret, inden den sættes i gang. Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen og har altid fokus på værdiskabende processer.

Projektstyring

En effektiv produktion afhænger af god planlægning, løbende opfølgning og indkøbsstyring – og vi er skarpe på alle tre dele. Vi tilpasser vores projektstyring efter opgavens kompleksitet, så vi kommer bedst i mål i forhold til den aftalte tid, kvalitet og pris.

Support

Hos Tech Automation er du i trygge hænder hele vejen. Vi slipper ikke et projekt efter endt aflevering, men står til rådighed med online eller on-site support i hele maskinens levetid.