Lærling i Tech Automation

At være i uddannelse som automatiktekniker er utroligt spændende og udfordrende. Fra det øjeblik jeg trådte ind i denne verden, har jeg været fascineret af den måde, teknologi og programmering kan bringes sammen for at skabe intelligente systemer og løsninger. Jeg er glad for at få lov til at anvende den viden om programmering, som jeg har fået på grundforløbet, i reelle projekter. 

Hos Tech Automation har jeg fået muligheden for at designe en konstruktion fra bunden. Det var ikke blot en teoretisk opgave, men en praktisk udfordring, hvor jeg fik lov til at bygge de tavler, der er hjertet i konstruktionen. Denne proces har givet mig en dyb forståelse for, hvordan teori og praksis smelter sammen, og hvordan detaljerne i et design påvirker det endelige resultat. 

Samarbejdet med Christian har været vigtigt i denne proces. Hans erfaring og viden har givet mig en unik mulighed for at få sparring og vejledning, som har været afgørende for mit projekt. At kunne diskutere ideer, få feedback og derefter justere og forbedre min konstruktion har været en lærerig oplevelse. Christian har hjulpet mig med at teste og revidere konstruktionen grundigt inden den endelige byggefase, hvilket har sikret, at vi opnår de bedste resultater. 

Det, der gør denne oplevelse endnu mere spændende, er muligheden for at udvikle mig professionelt inden for en virksomhed, der værdsætter innovation og personlig udvikling. At være en del af et miljø, hvor jeg kan anvende og udvide mine færdigheder, som jeg har erhvervet mig på skolen, er utrolig motiverende. Det skaber en følelse af, at jeg bidrager med værdi og samtidig vokser som automatiktekniker. 

Det er både sjovt og inspirerende at arbejde på projekter, der udfordrer mig og samtidig giver mig mulighed for at se direkte resultater af mit arbejde. Hver dag byder på nye læringsmuligheder, og jeg ser frem til at fortsætte med at udforske og udvikle mine færdigheder inden for dette fascinerende felt.  

Uddannelsen som automatiktekniker er ikke blot en vej til et job; det er en passion, der driver mig mod at opdage og skabe nye løsninger, der kan gøre en forskel. 

Del gerne vores indhold

LinkedIn
Facebook

Her kan du læse mere